Ingin Kelihatan Muda dari Usia Sebenar???

Assalamualaikum wbt..

 Pernahkan anda ditanya oleh rakan-rakan anda atau orang yang baru mengenali anda berapakah usia anda? Adakah tekaan mereka tepat atau anda kelihatan lebih tua dari usia sebenar? 


  Apabila usia semakin meningkat, kolagen dalam badan akan semakin berkurang. Pengurangan kolegan ini akan menyebabkan kulit semakin berkedut, kering dan rambut mula gugur. Semua orang akan mengalami kekurangan kolagen dalam tubuh namun dengan pengambilan serbuk kolagen dari Shaklee ini dapat menggantikan kolagen yang hilang dan mencantikkan kulit. 


  Mengapakah kolagen diperlukan oleh tubuh? Apabila usia kita semakin meningkat, kolagen dalam tubuh akan dimusnahkan melalui persekitaran, corak pemakanan, pemakaian kosmetik dan stress. Apabila kita sudah mencapai usia 40an, kulit akan cpt nampak berkedut, melayut dan kering.  Perubahan ini tidak terhad pada rupa paras sahaja, malah bahagian payudara, punggung dan juga bahagian perut akan mengalami kekurangan anjalannya kerana kekurangan kolagen.


  Jom kita sepintas lalu lihat keberkesanan kolagen dari Shaklee.Sila klik gambar untuk paparan yang lebih jelas


  Kesan daripada pengambilan kolagen Shaklee meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 90%, mengurangkan kekeringan kulit sebanyak 75%, kelembutan dan kelicinan meningkat 69%, makeup yang dipakai lebih tahan lama, keanjalan kulit meningkat 55%, ketebalan rambut meningkat 54%, meningkatkan keserian dan warna kulit sebanyak 50% dan mengurangkan garis-garis halus dan kedutan sebanyak 18%.

  Menarikkan? Anda ingin mencuba produk ini? Bolehlah terus menghubungi saya di 019-393 7880 atau emailkan pertanyaan anda di nurraihanah20@gmail.com atau add saya dalam fb untuk chat secara langsung mengenai produk. 

  Pada entri akan datang,saya akan berkongsi testimoni pelanggan yang telah menggunakan kolagen dari Shaklee ini...

0 comments:

Post a Comment