Berat turun 11kg dalam 2bulan..Set Slimming Omega yang terbaik..

Assalamualaikum wbt..


  Hari ini saya nak berkongsi kegembiraan Puan Nadia Azura yang merupakan seorang ibu yang menyusukan bayinya. Puan Nadia berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 11kg dalam tempoh 2 bulan. Beliau mengamalkan pemakanan Set Slimming Omega. Set ini mengandungi:

- Omega yang membantu memecahkan lemak

- Herbalax bertindak sebagai detox, mencuci usus dan amat sesuai bagi mereka yang mengalami sembelit
- ESP bertindak sebagai milkbooster, memberi rasa kenyang dan memberi tenaga khususnya kepada ibu yang menyusu

  Khasiat omega dalam set ini membantu dalam perkembangan IQ kanak-kanak. Apa yang lebih penting, set ini selamat untuk ibu-ibu yang menyusukan anak. 


  Jom kita lihat testimoni Puan Nadia sebelum dan selepas beliau mengambil set slimming omega ini.Credit to Mommiesmate
  Melihat kepada perubahan pada Nadia Azura, saya pun turut teruja. Puan Azura tidak mengawal pemakanan beliau, beliau mengamalkan pemakanan seimbang, berenang 2kali seminggu dan konsisten terhadap pengambilan set ini.

  Sekiranya anda telahpun cuba mengambil set slimming Lecithin dan kesannya agak lambat, anda boleh cuba set ini. Kesannya lebih cepat. Set ini jua sesuai diambil oleh wanita dan juga lelaki. Bagi mereka yang mengalami kenaikan badan yang mendadak, ingin tampil menarik, boleh la mencuba set ini :)


  Untuk pertanyaan lanjut, bolehlah menghubungi saya di talian 019 393 7880, atau emailkan pertanyaan anda di nurraihanah20@gmail.com atau add saya dalam fb untuk chat secara langsung mengenai produk.

  

0 comments:

Post a Comment