ESP..minuman wajib semasa berpuasa..

Assalamualaikum wbt..


  Salam jumaat buat semua pembaca Cahaya Hati Umi. Alhamdulillah, hari ini sudah genap seminggu kita berpuasa. Semoga kita sentiasa sabar dalam menghadapi dugaan dibulan puasa ini dan semoga kita sentiasa memperbanyakkan amalan kita dibulan mulia ini.


  Pagi ini saya nak kongsi pengalaman saya sewaktu saya bersahur pagi tadi. Setiap hari waktu bersahur mahupun  berbuka, saya sentiasa minum ESP. ESP menjadikan saya lebih bertenaga dan tak letih sepanjang berpuasa. Apa yang menarik tentang ESP lagi, setiap kali bila saya minum ESP susu yang saya pam berwarna kekuningan hasil dari khasiat ESP.


  Nak dijadikan cerita pagi ni, saya terlewat bangun sahur. Sejak menyusukan anak ni, saya wajib bersahur dengan makanan yang berkarbohidrat dan wajib untuk saya minum ESP dan makan 3 biji kurma. Biasa saya gemar minum ESP+horlicks atau ESP+milo. Dek kerana mengejar waktu imsak, saya terlupa bancuh ESP dalam milo saya. Lepas minum habis baru perasaan tak bancuh ESP..


  Pagi ini pergi kerja rasa letih je badan walaupun pagi tadi sempat bersahur. Sewaktu pam susu pula, nampak warna susu pun warna putih dan tak seperti selalu warna kekuningan. Memang nampak sangat bezanya berpuasa dengan ESP dan tanpa ESP.


  Walaubagaimanapun semua ini tidak menghalang saya untuk terus berpuasa. Cuma mungkin pada hari-hari akan datang, saya akan pastikan ESP berada disebelah minuman saya supaya saya tak lupa lagi..hehehe.  Bagi mereka yang ingin sentiasa bertenaga, cubalah ESP..produk yang terlaris dipasaran :)Untuk pertanyaan sebarang produk kehamilan, penyusuan, berpantang, kecantikan dan kesihatan, bolehlah terus menghubungi saya di 019 393 7880 atau emailkan pertanyaan anda di nurraihanah20@gmail.com atau add saya dalam fb untuk chat terus berkenaan produk.

0 comments:

Post a Comment