Anak mampu berpuasa penuh..

Assalamualaikum wbt..


  Bagi ibubapa diluar yang mempunyai anak sudah tentu ingin melatih anak mereka untuk menunaikan ibadah puasa dengan sempurna. Namun kanak-kanak sering mengeluh tidak dapat berpuasa dengan penuh dan sering kali mengadu keletihan dengan aktiviti sekolah.
Melatih anak untuk berpuasa memerlukan kesabaran


  Bagaimana kita menggalakkan anak-anak kita berpuasa penuh tanpa keletihan? Jom kita lihat testimoni Puan Mai bagaimana anaknya berjaya berpuasa dengan penuh malah kekal aktif.
  Alhamdulillah anak puan Mai yang berusia 6 tahun mampu berpuasa dengan penuh berkat khasiat Mealshakes+Performance Drink. Disamping itu, Puan Mai juga mempelbagaikan minuman ini dengan mencampurkannya dengan kurma yang mampu membekalkan tenaga berpanjangan sepanjang berpuasa.


  Campuran Milkshake + Performance memberikan tenaga yang berpanjangan disamping mengurangkan rasa dahaga kerana sifat Milkshake yang mampu memberi rasa kenyang dan Performance Drink yang boleh mengurangkan dehidrasi semasa berpuasa. Puan Hazel sekeluarga mengamalkan pengambilan minuman ini dan menyukainya.


  Sekiranya anda ingin melatih anak anda berpuasa untuk kali pertama, bolehlah mencuba kedua-dua minuman ini. Selain berkhasiat, ia juga mampu memberi tenaga yang berpanjangan kepada anak anda. Pada entri yang akan datang, saya akan berkongsi pula testimoni ibu-ibu yang mampu menghasilkan susu yang banyak untuk anak tersayang berkat pengambilan Mealshakes+Performance Drink.

  Untuk pertanyaan tentang produk, anda boleh terus menghubungi saya di 019 393 7880 atau emailkan pertanyaan anda di nurraihanah20@gmail.com. Anda juga boleh add saya dalam fb untuk chat secara langsung mengenai produk kehamilan, penyusuan, berpantang, kesihatan dan kecantikan.

0 comments:

Post a Comment