Here Comes April

Assalamualaikum..



 Here comes April!

It has been a while since I updated my blog. Idea tu kadang mencurah-curah masuk tapi tu lah.. bila dah mood M tu.. susah nak teruskan penulisan blog.

  Entri kali ni pun entri yang santai je sementara menunggu anak balik sekolah, dari mengelamun takde tujuan, baik update blog kan.

  This time and moving forward nak update pun post santai. Tentang Shaklee, tentang life tentang apa saja info yang boleh membawa kebaikan.. insyaAllah

  Oh ya! Sebelum terlupa, untuk bulan ni, Shaklee ada promosi Youth Skin Care tau. Apart from that, ada banyak lagi promosi yang Shaklee tawarkan kepada mereka yang berminat untuk menjadi ahli Shaklee.

  Till then.. i have to stop for now. InsyaAllah moga diberikan kelapangan masa, kesihatan yang baik dan idea yang mencurah-curah untuk saya update blog.

  Terima kasih yang masih setia blog walking cahayahatiumi. com. Moga in future lebih banyak post yang saya dapat kongsikan untuk anda semua.

  Bye😘








Koleksi Resepi ESP Shaklee

Assalamualaikum..

  Pagi tadi sebab kalut nak menguruskan anak ke sekolah, sempat bancuh ESP dengan fresh milk je. Itu adalah resepi ESP yang paling mudah bagi saya. Nak lagi mudah, bancuh je ESP kosong dan telan. Tapi sesetengah orang tak boleh nak telan ESP kosong sebab tu kena pelbagaikan resepi ESP agar lebih senang untuk habiskan.



  Resepi ESP ni sebenarnya terpulang pada diri sendiri dan tahap kekreatifan diri, asalkan ESP jangan dicampur dengan kafien dan air panas sudahlah kan. Jadi bagi mereka yang nak pelbagaikan resepi ESP, disini saya kongsikan beberapa resepi untuk dijadikan idea bagi menghasilkan minuman ESP yang lebih sedap.


Resepi 1 : Smoothie Kurma - Resepi ni paling diminati terutamanya ketika bulan puasa. Kurma itu sendiri pun dah memberikan tenaga, ditambah pula dengan ESP, insyaAllah akan kekal bertenaga sepanjang berpuasa.




Resepi 2 :  Smoothie Oreo - Selalu nampak iklan Orea cicah susu..apa kata pula kita buat smoothie ESP Oreo. Rasanya lemak-lemak manis. ESP Oreo ni, bukan je orang dewasa suka, kanak-kanak pun suka :)



Resepi 3 : ESP dan buah-buahan - Antara minuman sihat dari ESP. Sesuai untuk mereka yang berdiet, boleh cuba pelbagaikan resepi ESP dengan buah-buahan pilihan anda.










  Tiba-tiba teringin pulak nak minum smoothies ESP ni, tambah-tambah lagi cuaca terik hari ni, terasa smoothies ESP memanggil-manggil untuk dibancuh..heheh

  Nak lebih banyak tips kesihatan atau ingin bertanya lebih lanjut mengenai vitamin Shaklee, boleh hubungi saya seperti berikut.

Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 




Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 

New Year 2019 Promo : Hot Selling ESP!

Assalamualaikum..

  Selamat Tahun Baru 2019!!! Alhamdulillah..diberi lagi peluang untuk menikmati satu lagi tahun dibumi Allah..syukur alhamdulillah! Agak lama juga saya menyepi dalam arena blogging ni. Tahun ni pula jadual semakin sibuk memandangkan anak mula memasuki Tahun 1 persekolahan, jadi kena jadi extra SUPERMOM pula lepas ni..

  Sebut pasal Supermom ni kan, offer Shaklee bulan ni juga superbest! Kenapa saya kata superbest?? Promo bulan ni, promo ESP Shaklee! Salah satu daripada vitamin yang hot selling dari Shaklee. Apa tawaran promosi bulan ni?



  Jadi bagi mereka yang mengamalkan ESP tak kiralah untuk tujuan kesihatan menyeluruh ke, kehamilan, penyusuan, berpantang, kesuburan..ini adalah masa yang sesuai untuk anda grab ESP anda. Rugi tau tak beli ESP bulan ni, sebab anda boleh jimat banyak.



Bagi yang baru ingin mencuba ESP atau ingin mengetahui apa khasiat dan kegunaan ESP, mungkin info ini boleh membantu anda.



Testimoni 1  : ESP untuk kehamilan




Testimoni 2 : ESP untuk tenaga



Testimoni 3 : ESP untuk kecantikan kulit




  Jadi jangan lupa tau..jika anda peminat tegar ESP Shaklee, boleh dapatkan ESP anda dari saya hari ini. Jika anda berada sekitar Taiping dan Kamunting, saya menyediakan perkhidmatan Cash on Delivery untuk vitamin Shaklee kegemaran anda.



Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 




Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 

Apakah Perbezaan Sustained Release Vitamin C dan Chewable Vitamin C?

Assalamualaikum..



  Sustained Release Vitamin C dan Chewable Vitamin C ada tak perbezaannya? Ada customer yang whatsapp saya bertanyakan tentang kedua-dua vitamin C ini. Secara umumnya, kedua-dua vitamin ini mempunyai fungsi yang hampir sama iaitu meningkatkan tahap kesihatan. Namun bagi mereka yang masih tak pasti samada ingin mengambil vitamin C SR atau vitamin C Chewable, disini saya senaraikan perbezaannya.

Sumber Vitamin C

Sustained Release - Diperbuat daripada ekstrak jagung
Chewable Vit C Diperbuat daripada Ekstrak lemon, buah-buahan citrus, buah oren dan grapefruit




Saiz Hidangan

Sustained Release - 1 tablet bersamaan dengan 500mg vitamin C
Chewable Vit C - 1 tablet bersamaan dengan 100mg vitamin C

Kelebihan

Sustained Release : Mempunyai sistem perlepasan berperingkat. 100mg vitamin C akan dilepaskan selama sejam. Oleh itu, jika sustained release vitamin C mempunyai 500mg, ia akan dilepaskan selama 5jam
Chewable Vit C : Boleh dikunyah dan dihisap kerana ada perisa oren yang masam dan manis

Kesesuaian

Sustained Release : Sesuai untuk mereka yang berumur 12 tahun ke atas
Chewable Vit C : Sesuai diambil dari seawal 4 tahun ke atas

Harga

Sustained Release : RM98 untuk 180 biji tablet
Chewable Vit C : RM54 untuk 90 biji tablet

Penggunaan

Sustained Release : Mampu bertahan sehingga 6 bulan jika pengambilan 1 tablet sehari
Chewable Vit C : Mampu bertahan sehingga 3 bulan jika pengambilan 1 tablet sehari








  Nampak kan perbezaannya? Untuk saya sendiri, saya biasanya akan menyediakan 1 botol sustained release vitamin C untuk diri sendiri dan 1 lagi botol chewable vitamin C untuk anak saya, kerana saya rasakan perlunya ada vitamin C bagi setiap rumah.

  Bagi mereka yang ingin maklumat lanjut mengenai vitamin C shaklee ataupun vitamin shaklee yang lain, boleh hubungi saya seperti dibawah.



Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 




Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 







Ikhtiar Kecutkan Fibroid Dengan Vivix

Assalamualaikum..

  Ramai wanita yang masih keliru samada ada Fibroid adalah sejenis kanser. Saya juga waktu mula-mula membaca tentang fibroid, saya ingatkan fibroid adalah sejenis kanser. Selepas pembacaan dan bertanya pada pakar, barulah saya tahu bahawa fibroid adalah sejenis tumbuhan daging yang berasal dari otot rahim (myometrium) dan ia bukanlah sejenis kanser.




  Bagaimana mengenalpasti simptom fibroid? Ada kalanya simptom fibroid ini adalah simptom biasa yang dialami oleh setiap wanita dan mereka tidak tahu tentang kewujudan fibroid ini sehinggalah pemeriksaan kesihatan dilakukan. Namun sebagai langkah berjaga-jaga, cuba kenal pasti simptom ini sebagai simptom pencegahan fibroid
  1. Haid terganggu - Pendarahan yang banyak adalah satu tanda fibroid. Pendarahan yang berpanjangan ini boleh mendorong kepada masalah anemia dan jika berlarutan perlulah mendapatkan pemeriksaan doktor
  2. Masalah ketidaksuburan - Fibroid boleh menjadi punca ketidaksuburan kerana ini boleh menyebabkan keguguran, kelahiran bayi yang tidak cukup bulan dan juga kedudukan bayi yang songsang
  3. Tekanan pada pundi kencing - Jika kedudukan fibroid itu berdekatan dengan rahim, ia juga boleh menyebabkan tekanan kepada pundi kencing yang menyebabkan wanita kerap mengalami masalah kerap kencing
  Apabila mengalami masalah fibroid, doktor biasanya akan memeriksa size fibroid berkenaan. Jika fibroid tersebut bersaiz besar, doktor akan mengesyorkan untuk membuang fibroid tersebut secara pembedahan. Namun jika anda ada pilihan untuk mengecutkan size fibroid anda tanpa memerlukan pembedahan, tidak salah untuk anda mencuba kan?


VIVIX MENGECUTKAN SIZE FIBROID (TESTIMONI)










   Jika anda ingin mengambil langkah pencegahan untuk fibroid, Vivix adalah antara suplemen yang sesuai untuk anda. Vivix adalah langkah pencegahan dan kebanyakan yang mengambilnya sudah merasa kesannya. Tak salah mencuba untuk kesihatan yang lebih baik kan?

  Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:

 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 




Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 












Penyakit Tangan Kaki Dan Mulut (HFMD) : Apa yang Ibu Bapa Perlu Tahu

Assalamualaikum..

  Penyakit Tangan Kaki Dan Mulut (HFMD) adalah disebabkan oleh jangkitan virus Coxsackie. Kebiasaannya kanak-kanak yang berumur 10 tahun ke bawah sering menghidap jangkitan ini. Namun ini tidak bermaksud bahawa orang dewasa tidak berisiko menghidap penyakit ini, kerana potensi untuk orang dewasa menghidap penyakit ini tetap ada.




  Bagaimana mengenalpasti jika anak anda mengalami HFMD? Anda boleh mengenalpastinya melalui simptom-simptom seperti berikut:

  • Demam
  • Sakit tekak
  • Kelihatan letih dan tidak bermaya
  Anda boleh lihat video dibawah tentang maklumat HFMD





    Sekiranya anak anda mengalami simptom seperti diatas, anda harus membawa anak ke hospital untuk pemeriksaan doktor. Anda juga boleh mengambil langkah pengawasan seperti berikut jika mengesyaki anak anda terkena jangkitan HFMD

  1. Tidak membawa anak yang dijangkiti HFMD ke tempat awam / sekolah / taska / tadika / pusat asuhan kerana boleh merebakkan jangkitan
  2. Segera membawa anak ke pusat kesihatan jika menunjukkan gejala HFMD
  3. Mengamalkan budaya mencuci tangan dengan sabun dan air bersih selepas ke tandas, selepas menukar lampin dan selepas menyentuuh / merawat lepuh
  4. Membersihkan alatan mainan dan perkakasan yang digunakan oleh kanak-kanak serta lantai rumah termasuk tandas dengan menggunakan larutan campuran kloroks
  5. Memastikan pembuangan lampin pakai-buang dibuat dengan betul
  6. Membuat saringan di pintu masuk bagi memastikan kanak-kanak tiada tanda jangkitan 
  Anda juga boleh menyediakan krim Herbal Blend dirumah untuk disapu pada kulit anak anda jika anda anda menunjukkan simptom HFMD.








Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:

 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 




Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 




Chewable Vitamin C Shaklee Kini Kembali!

Assalamualaikum..

  Agak lama juga kan Chewable Vitamin C Shaklee takde dalam pasaran. Kebiasaannya permintaan vitamin C terdiri daripada ibu bapa yang inginkan suplemen tambahan kepada anak mereka khususnya untuk meningkatkan sistem imun tubuh.

  Bagi mereka yang menunggu kehadiran Chewable Vitamin C ini, berita baik untuk anda semua kerana Chewable vitamin C ini telah kembali!!!


  Sebotol Chewable Vitamin C ini mengandungi 90 tablet dengan harga RM52 sahaja tidak termasuk pos. Berbeza dengan Sustained Release Vitamin C, Chewable Vitamin C ini berperisa oren yang membuatkan ia menjadi kegemaran anak-anak.

  Chewable Vitamin C bukanlah vitamin yang dikhususkan untuk kanak-kanak kerana ia juga boleh diamalkan oleh orang dewasa. Untuk kanak-kanak pula ia sesuai untuk kanak-kanak yang berumur 4 tahun ke atas.


  Siapa yang perlukan vitamin C ini?

  • Lelaki dan perempuan
  • Kanak-kanak berumur 4 tahun ke atas
  • Ibu hamil, berpantang dan menyusukan bayi
  • Mereka yang inginkan kulit cantik
  • Mereka yang ingin meningkatkan sistem imun
  • Mereka yang demam dan selsema

  Jadi bagi mereka yang tertunggu-tunggu kehadiran vitamin C ini, inilah peluang anda untuk mendapatkannya. Boleh hubungi saya seperti dibawah untuk pembelian chewable vitamin C.


 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 
Follow IG: Fatinrosales_beautysupplement



Salam Sayang










**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 


Kolagen Shaklee Membantu Masalah Sakit Lutut

Assalamualaikum..



  Lama jugak tak update blog ni. Sempat habis bulan Ramadan, dan dah penghujung Syawal baru lah berpeluang nak update blog. Saya rasa masih belum terlambat lagi untuk saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Masih ada yang dapat jemputan ke open house ke tu?

  Okaylah, nak cerita perihal open house juga dalam posting kali ni. Biasaslah masa open house ni kita jumpa ramai orang kan. Muda tua, kecik besar, semua ada. Kebiasaanya yang ramah ni golongan ibu-ibu atau makcik-makcik, maklumlah banyak topik sama yang boleh dibincangkan bersama.

  Dalam borak-borak tentang isu semasa ni, ada jugalah makcik-makcik yang mengadu tentang sakit lutut. Rata-rata mengatakan dah tua-tua ni sakit lutut lagi lah kerap. Tak boleh jalan jauh lah, tak boleh salah makan lah, tak boleh skip ubat la, dan kebanyakan dari mereka ni sudah mengalami masalah sakit lutut dan sendi ni bertahun.

  Sakit lutut ini ada banyak kemungkinannya. Mungkin juga disebabkan oleh kecederaan akibat aktiviti harian atau kemalangan. Namun untuk mereka yang berusia, sakit lutut biasa dikaitkan dengan kehilangan kolagen dalam tubuh. Bagaimana kolagen dan sakit lutut berhubung rapat? Cuba tengok rajah dibawah


  Kolagen mengekalkan kesihatan tendon, iaitu tisu yang menghubungkan otot kepada tulang. kepada ligamen, iaitu tisu pengantara yang menggabungkan tulang dengan sendi. Kiranya kolagen ini yang mengelakkan geseran antara tendon dan sendi yang menyebabkan kesakitan. Jadi, lebih banyak kolagen yang terdapat pada tendon, lebih kurang risiko sakit lutut akan dialami.  

Testimoni : Mengalami masalah sakit lutut yang amat kronik



Testimoni 2 : Sakit sendi dan lutut bertambah baik selepas mengambil Kolagen dan Vivix




Testimoni 3 : Sakit kaki hilang selepas mengambil kolagen 

  Untuk mereka yang dah mengalami masalah sakit lutut dan sendi sekian lama, dah cuba pelbagai ubatan, anda boleh cuba Kolagen Shaklee untuk membantu masalah sakit lutut anda.

  Ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai promosi ini, boleh hubungi saya seperti berikut.


Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 



Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:
 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 








Promosi Mei 2018 - Sihat dan Cantik Bersama Shaklee..

Assalamualaikum..

  Alhamdulilllah, diberikan kelanjutan usia untuk menempuhi bulan Mei 2018. Mei 2018 juga kita semua akan menantikan kedatangan bulan ramadan yang mulia. Moga kita sempat menikmati keindahan ramadan tahun ini dengan penuh ketaqwaan.

  New month, new promotion. Untuk bulan ini, memandangkan bulan ramadan hampir tiba, Shaklee mengadakan promosi suplemen berikut. Suplemen yang biasa diamalkan ketika berpuasa iaitu

Performance Drink Shaklee - Beli 2 dapat 10% diskaun




Mealshakes - Beli 2 dapat 10% diskaun



Vanilla Cinch - Beli 2 dapat 10% diskaun



Shaklee Baby - Beli 3 dapat 33% diskaun

  Bagi mereka yang tidak berkesampatan untuk membeli set Skin Care Youth, promosi set ini dilanjutkan sehingga 31 Mei 2018. Pembelian set Skin Care Youth akan melayakkan anda untuk mendapatkan Radience C + E yang bernilain RM437 secara percuma! Disamping itu, anda secara automatik mendapat keahlian Shaklee secara percuma!
  Menarik kan promosi Shaklee bulan ni, selain promosi untuk meningkatkan kecergasan dibulan ramadhan dengan promosi Performance drink dan minuman  berprotien, Shaklee juga mengadakan promosi set Youth agar kita kelihatan cantik berseri dibulan ramadan. Sihat dan cantik bersama Shaklee!

  Ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai promosi ini, boleh hubungi saya seperti berikut.


Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 



Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:
 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 

Kenapa Perlunya Vitamin C Dalam Setiap Rumah

Assalamualaikum,

   Satu vitamin yang tak pernah saya tinggalkan dalam kehidupan harian saya adalah vitamin C. Malah saya akan pastikan stok vitamin C saya sentiasa ada dirumah mahupun dipejabat. Bagi saya vitamin C adalah vitamin yang wajib ada dirumah, malah saya syorkan ada disetiap rumah.



  Kenapa saya syorkan setiap rumah perlu ada vitamin C? Untuk makluman, vitamin C adalah vitamin asas yang penting dalam melindungi sel-sel badan kita daripada serangan penyakit. Jadi jika anda mengambil vitamin C ini, anda sekaligus melindungi diri anda daripada serangan penyakit berbanding mereka yang tidak mengambil vitamin C.

  Untuk diri saya pula, saya mengalami masalah sinus ataupun resdung. Saya sangat alah pada suhu yang terlalu sejuk, habuk, asap rokok mahupun bau yang menyegat hidung. Jadi untuk elak pada alahan tersebut, memang saya akan ambil 2 biji vitamin C setiap hari

  Pengalaman saya sendiri, bila terasa tekak mula perit, rasa nak demam, saya memang akan amalkan pengambilan vitamin C. Saya akan telan 4biji vitamin C untuk mengelakkan demam berlarutan. Sekarang ni memang amat jarang untuk saya telan panadol jika demam atau selesema, cuma amalkan vitamin C saja untuk tingkatkan sistem imun tubuh

  Selain membantu dalam segi kesihatan, saya juga mengamalkan vitamin C untuk kecantikan kulit. Vitamin C mempunyai kolagen yang membantu mencerahkan kulit wajah secara semulajadi. Saya juga perasan jika mengamalkan pengambilan vitamin C secara konsisten, jerawat amat sukar muncul. Boleh katakan sejak saya mengamalkan vitamin C, jerawat pada wajah jarang muncul dan biasanya jerawat akan cepat kecut. Parut juga cepat hilang

  Vitamin C Shaklee boleh diamalkan oleh mereka yang mengalami gastrik juga sebab ia bukan dibuat daripada buah oren. Ia dibuat dari extract jagung yang boleh diambil oleh orang dewasa yang berusia 12 tahun ke atas.

  Sebotol vitamin C berharga RM98 dan mengandungi 180biji. Bila tengok harga rasa mahal kan, tapi kalau sehari makan sebiji, sebotol tu tahan sampai 6bulan. Jimat tak? Nampak je mahal kan..tapi sebenarnya sangat jimat.

  Jika anda ingin mencuba vitamin C, jangan segan-segan hubungi saya ye. COD percuma untuk anda yang berada disekitar Taiping dan Kamunting dan saya juga mempunyai ready stok vitamin C jika anda ingin membelinya dengan segera

  Anda juga boleh lihat testimoni vitamin C melalui LINK INI.





Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 



Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:
 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 

Keahlian Shaklee Percuma Dengan Pembelian ESP??

Assalamualaikum..

  Berita baik untuk anda yang ingin menjadi ahli Shaklee. Memandangkan bulan ini adalah bulan promosi ESP, anda boleh menggunakan peluang ini untuk mendaftar ahli secara percuma. Bagaimana caranya?


  Sekiranya  anda ingin membeli promosi 5 canister ESP dan ditambah lagi dengan sebotol vitamin C, anda secara automatik mendapat keahlian percuma. Selain daripada mendapat keahlian percuma, anda dengan promosi bulan ini, anda juga mendapat

  • Voucher bernilai RM50 pada pembelian vitamin yang seterusnya
  • bonus yang di kreditkan ke akaun anda pada bulan hadapan
  • penjimatan vitamin sebanyak 30% pada pembelian seterusnya
  • jika anda berminat untuk berbisnes, anda akan dimasukkan ke group bisnes Shaklee untuk tunjuk ajar selok bisnes Shaklee
  Bagaimana pula hendak menjadi ahli tanpa pembelian 5 canister ESP?

  Boleh..jika anda berminat untuk menjadi ahli, anda boleh 

1) Membuat pembelian RM800 - RM900 ringgit dalam satu resit dengan minimum 200uv bagi melayakkan anda mendapat keahlian percuma

2) Bayar yuran keahlian sebanyak RM80 dan anda akan didaftarkan sebagai ahli Shaklee. Anda juga akan mendapat starting kit Shaklee sebaik saja anda mendaftar sebagai ahli.

3) Pembelian 2 botol Vivix 

  Mudahkan mendaftar? Apa keistimewaan mendaftar sebagai ahli Shaklee? 
  • Dapat membeli harga vitamin dengan harga ahli
  • Bonus cash dengan pembelian 150uv 
  • Coaching dari leader yang berpengalaman jika anda ingin berbisnes
  • Boleh buat pembelian secara online..semuanya di hujung jari


  Inginkan pertanyaan lanjut untuk menjadi ahli Shaklee? Boleh hubungi saya seperti dibawah



  Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 



Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:
 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi)